Waar vindt ik nog zo’n Dame

Posted by

Buiten is het waterkoud. En dat net op de dag dat ik mijn auto moet missen. Omdat hij voor een onderhoudsbeurt bij de garage staat. Dus ben ik vandaag aangewezen op ons wonderbaarlijke openbaar vervoer. En met dat ik de bus in stap, wordt ik meteen weer geconfronteerd, met het feit waarom ik zo’n hekel heb, om op deze manier te reizen. Allereerst natuurlijk het wachten. Buiten in de kou en regen. Terwijl je thuis normaliter zo in je eigen auto stapt. Op een tijd dat het jou uitkomt. Aangenaam warm en met een lekker muziekje erbij.

Dus ik stap die overvolle bus in. Waar natuurlijk geen zitplaatsen beschikbaar zijn. En ik geen andere keuze heb dan staan. Mijn staanplaats wordt er één achter een dame, die met haar rug naar mij toe staat. En deze bewuste dame voor me, trok zeker mijn aandacht. Ze rook heerlijk naar parfum. En had ravenzwart lang haar, dat sierlijk over haar bontmantel hing. Een echte zilvervosmantel zo te zien. Door het remmen en optrekken van de bus, kwam ik iedere keer zachtjes tegen haar aan. En ik betrapte mijzelf erop dat ik lichtelijk opgewonden werd van deze aanraking van haar pelsmantel. Ergens ook niet zo verwonderlijk, want ik heb eigenlijk altijd al wel een bont fetish gehad. En kreeg altijd al een bijzonder gevoel van dames in bont. En als ze dan ook nog laarzen met hoge hakken aan hadden, was dat voor mij de kers op de taart.

Dus met iedere terugkerende aanraking van haar bontmantel werd ik steeds een beetje geiler. En voelde zelfs dat de ruimte in mijn boxershort steeds beperkter werd. Ik kon mij dan ook niet meer bedwingen om haar zo onopvallend mogelijk te strelen en aan te raken. Tot het onverwachte moment dat de buschauffeur stevig in de remmen moest. En ik in een reflex mijn beide handen op haar heupen plaatste, om maar niet tegen haar aan te vallen.

De bewuste dame keek om, en ik verontschuldigde me. Nu kon ik haar gezicht zien, ze was een beetje mysterieus opgemaakt. Donkere oogschaduw zwarte mascara, met een lijntje oogpotlood dat uit haar ooghoeken wegloopt. En haar lippen diep rood gestift met zo’n lijntje er omheen, om haar lippen nog sensueler uit te laten komen. Ze kijkt me aan, en lacht en geeft me vervolgens goedkeuring door middel van een knipoog. Het bevalt haar schijnbaar goed als ik zo over haar pelsmantel heen streel. Ze drukt zelfs bewust haar lichaam iets naar achteren. Zodat ze met haar kont een beetje tegen mijn lul aan staat te rijden.

“Ja, maar dat kan ik ook” dacht ik bij mezelf, en ging met mijn handen op ontdekkingsreis. Vanuit haar heupen, ging ik omhoog door de zachte haren van haar bontmantel. Gelukkig was het zo druk in de bus dat niemand rond om ons heen er iets van merkte. Mijn armen gingen onder haar armen door, en mijn handen kwamen aan op de plek waar haar borsten werden afgeschermd door de luxe dierenvacht. Maar met een Lichte masserende beweging, kon ik voelen dat ze zeer goed bedeeld was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *