De benen van mijn vrouw

Posted by

Al enige tijd heeft mijn vrouw geen interesse meer in vrijen. Neuken is pijnlijk en ik wil haar geen pijn doen. Zelf ben ik echter wel altijd geil. Daarnaast ben ik graag onderdanig We hebben van de nood een deugd gemaakt: als ik wil klaarkomen moet ik haar beleefd vragen of ik bij haar benen mag aftrekken. Meestal mag dat, maar soms mag ik haar benen daarbij niet aanraken. Als ik bijvoorbeeld een klus in huis heb gedaan, mag ik haar benen juist weer wel kussen bij het aftrekken. Maar ik weet dat als zij zegt: vandaag alleen kijken met je ogen, dan waag ik het niet haar benen aan te raken, want dan doet ze meteen haar broek weer aan en is het einde verhaal.

Als ze in een goede bui is, zit ze naakt op de barkruk, met pumps aan en mag ik onder haar zitten, haar prachtige benen bewonderen en mezelf klaartrekken. Wel heeft ze ook zandlopertje met een looptijd van 5 minuten. Ik moet dus in die tijd klaarkomen. Soms draait ze hem om en mag ik er 5 minuten aan vastplakken. Kom ik niet optijd klaar, dan kan het zijn dat ze wegloopt of, als ze in een goede bui is, dat ik haar benen de volgende keer niet mag aanraken. Na afloop moet ik beleefd dank zeggen voor de tijd die ze voor mij heeft vrijgemaakt. Als ik jarig ben, mag ik voor haar liggen en zij geeft mij, zittend op een stoel met haar benen over elkaar geslagen een voetjob. Haar naaldhak schuurt dan over mijn scrotum. Ik vind dat ongelooflijk geil.

Eerdaags gaat zij met blote benen over elkaar voor mij zitten. Ze zet dan het zandlopertje neer en als ik door het zicht op haar benen een stijve krijg, mag ik haar benen kussen en aftrekken. Krijg ik geen stijve, dan mag ik mij wel aftrekken, maar niets aanraken. Soms vindt zij het wel lekker dat ik haar voeten aflik, tenen in mijn mond neem en mezelf klaartrek. Om mij te teasen vertelt zij vaak tijdens het aftrekken wat ze vroeger allemaal deed met haar vroegere sexrelaties. Ze deed zo’n beetje alles wat god verboden heeft, heel veel pijpen en sex met meer mannen tegelijk, ook dubbele penetratie. Zij had een relatie met een getrouwde man met wie zij de meest intense sex had die je je kunt voorstellen. O.a. een striptease buiten gevolgd door een stevige neukbeurt op de motorkap van zijn auto.

Die verhalen doen pijn, maar ik word er ook ontiegelijk geil van, vooral omdat ik maar minimaal sex mag hebben. Op deze wijze heb ik toch een geil sexleven. Als ik echt wil vrijen, bezoek ik met haar medeweten een prostituee, maar dat doe ik maar ongeveer 2 keer per jaar. Al met al een tevreden man.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *